Nyhed Reduced price! Metal Detector Underground Professionel Søgning Finder Guld-Detektor Treasure Hunter Afsløre Pinpointer Vandtæt#h3 Forstør

Metal Detector Underground Professionel Søgning Finder Guld-Detektor Treasure Hunter Afsløre Pinpointer Vandtæt#h3

kr169.43

-17 %

kr206.62

Ny vare

DIY-Forsyninger Metalbearbejdning
Power Type Batteri-Drevet
Certificering Ingen
Mærke ISHOWTIENDA
Med LCD-Skærmen Eller Ikke Ja
Oprindelse KN(Oprindelse)

Vandtæt metaldetektor LCD-Treasure, Gold Digger Følsomme Søg Spole

Beskrivelse:

Almindeligt Brug - Perfekt til at finde metalgenstande og hvor som helst, som skjult metal, behov for at blive opdaget.Designet til at Finde en Metal - Søg guld & sølv smykker, mønter og andet metal i jorden.Let-at-bruge-Drift - Denne metaldetektor er skræddersyet til uerfarne metal finder og egnet til børn.Justerbar Følsomhed - Nem at styre detektorens følsomhed niveau med følsomme kontrol.Justerbar Lydstyrke - for at Justere lydstyrken i højttaleren, når du søger at finde forsvundne eller tabte mønter, smykker og andre metalgenstande.Afsløring Betegnelse - Lyd-alarm, og LCD-displayet viser den detektion af metal.Vandtæt Søg Coil - Du kan bruge metaldetektor i det lave vand med vandtæt søg coil.Bemærk: søg spole er vandtæt, men styrehuset er ikke vandtæt.

Funktioner:

【HAR】:lav vægt,nem betjening,komfortabel håndtering ,ergonomisk design,høj følsomhed,leveres med justerbar let beslag. 【OPDAGELSE INDIKATION】:audio alarm og lcd-displayet viser den detektion af metal(6cm detektor diameter,10 cm opdagelse dybde),når metal er opdaget der er en bip-lyd og lcd-tv med lys for at minde dig om. 【JUSTERBAR FØLSOMHED&VOLUMEN】:let at styre detektorens følsomhed niveau med følsomme kontrol justere lydstyrken i højttaleren, når du søger at finde forsvundne eller tabte mønter, smykker og andre metalgenstande. 【VANDTÆT SØG SPOLE】:du kan bruge metaldetektor i det lave vand med vandtæt søg coil,det er perfekt til børn, udendørs bruge til at starte en skattejagt rejse. 【ANSØGNING】:ideel gave til børn,dette er skræddersyet til uerfarne metal finder til at dyrke en spændende interesse og hobby,kan bruges i videnskab, uddannelse, forældre-børn, aktivitet og simpelt metal afsløring.

Specifactions:

1. Strømforsyning: 9V (6F22)

2. Frekvens: 5.0 KHz

3. Nuværende: Standby: 10mA / Max: 70mA

4. Spænding: 7,2 V-9,6 V

5. Følsomhed: En mønt: 13 mm.

6. Angivelse tilstand: Sound mode / LCD-tilstand

7. Størrelse:70 x 17cm/ 27.55 x 6.69 tommer

9. Farve: Sort

10. Vægt: 0,6 kg (batteri medfølger ikke)

12. Pakke størrelse: 45x18x7.3 cm

Bemærk: søg spole er vandtæt, men styrehuset er ikke vandtæt.

Package:

1 ×metaldetektor hovedenheden med Søgning Spole 1 × plejlstang 1 × Armlæn 1 X Brugervejledning

Tags: vandtæt metal opdage, guld vask plade, evga', vandtæt metaldetektor, detektor metal, primark, flasher motorcykel, rf detektor, T90, alle metaldetektor.

Skriv en anmeldelse

Metal Detector Underground Professionel Søgning Finder Guld-Detektor Treasure Hunter Afsløre Pinpointer Vandtæt#h3

Metal Detector Underground Professionel Søgning Finder Guld-Detektor Treasure Hunter Afsløre Pinpointer Vandtæt#h3

Vandtæt metaldetektor LCD-Treasure, Gold Digger Følsomme Søg Spole Beskrivelse: Almindeligt Brug - Perfekt til at finde metalgenstande og hvor som helst, som skjult metal, behov for at blive opdaget.Designet til at Finde en Metal - Søg guld & sølv smykker, mønter og andet metal i jorden.Let-at-bruge-Drift - Denne metaldetektor er

Relaterede varer