Nyhed Reduced price! Minimalisme Mønter, Ringe 14K Guld Fyldt Kno Ring Guld Smykker Anillos Mujer Bague Femme Boho Aneis Ring For Kvinder Forstør

Minimalisme Mønter, Ringe 14K Guld Fyldt Kno Ring Guld Smykker Anillos Mujer Bague Femme Boho Aneis Ring For Kvinder

kr91.02

-15 %

kr107.09

Ny vare

Farve 14K Guld
Funktioner Tilpasselig
Model-Nummer 50
Form\mønster Runde
CertificateType GTC
Lejlighed party
Mærke grøn lilla
Type Ringe til Kvinder
Element Type Ringe
Bøde eller Mode Fint
Side Sten Ingen
Lejligheder Gave, party, Fødselsdag, FERIE, Dagligt
Metaller Type Guld Fyldt
For Publikum Kæreste, Elsker, Mor, Hustru, Ven, Kvinde, Dig selv
Køn Kvinder
Engros Ja
Vigtigste Sten Ingen
Materiale 14K Guld Fyldt
Indstilling Type Ingen
Oprindelse KN(Oprindelse)
Dropshipping Ja
Ringe Type Bryllup Bands
Anvendelse Smykker til Kvinder
Stil Classic, Årgang, boho

MATERIALER

GULD FYLDT SMYKKER: - Under normale iført betingelser og med ordentlig pleje, dit guld fyldt smykker bør vare mindst 10 år. - 14kt Guld Udfyldt smykker er fremstillet ved limning et solidt lag af 14kt guld på toppen af et andet metal, men dette lag er 1000 - 10.000 gange tykkere end forgyldning, hvilket resulterer i en holdbar, langvarig produkt, der ser gorgeous som massivt guld. - Guld Fyldt smykker kan også være båret af personer med følsom hud.

HVORDAN MAN MÅLER

At vælge den rigtige størrelse til dig at måle din krop som følger

PRODUKT SKÆRM

PAKKE

• Når din ordre er afsendt, vil der være gavepapir, som vist på billedet, vi bruger høj kvalitet kraftpapir kasser, du behøver ikke at bekymre dig om at blive knust under transport.Du kan give det som en gave. • Hver ordre vil have sølv klud, kan du bruge sølv klud til at tørre 14K Guld Fyldt smykker, 925 sølv smykker, eller det pure guld smykker.

SHOP POLITIKKER

Besked til os, hvis du har yderligere spørgsmål - VI plejer at svare med det samme.Nyd At Udforske!----------- Personlige Emner: bemærk venligst, at når ordren er blevet indgraveret, vi er i stand til at foretage ændringer / aflyste ordren.Venligst lad os vide asap, hvis du har brug for at ændre din ordre.

O T H E R ∙ I N F O R M A T I O N

• Tip til Køber: Der er mange typer af indgraveret stykker af smykker, vores graverede smykker er et dybt snit, der vil vare i hverdagen iført.Vær opmærksom på, at du ikke køber smykker, der er bare et print af håndskrift til at ligne den gravering på dit stykke ♥ • Alle elementer er pænt pakket klar til at gave i elegante gaveæsker. • Hvis du ikke kan finde de oplysninger, du har brug for, eller har brug for nogle råd til dit design?Velkommen til at kontakte os.Vi er hurtige til at svare :)

SÆRLIG NOTE

ⅰ Alle produkter er håndlavede,kan du måle, i henhold til billedet til at måle,vælge den størrelse, der passer dig ⅱ Alle produkter er håndlavede,vil der være en mindre grad af fejl,der er også de særlige kendetegn ved håndlavede produkter,bedes du forstår ⅲ Alle produkter er håndlavede,produktion er 7 dage ⅳ Alle produkter er håndlavede,kan vi normalt ikke acceptere afkast eller udvekslinger om smykker, medmindre fejlen var vores.Men vi forstår, at disse stykker er meget sentimental og vigtigt, så Hvis du har et problem med dit produkt, er du velkommen til at kontakte os, og vi kan løse problemet.

OM SALG

★ Du kan vælge din foretrukne produkt i shopping side ★ håndlavet tid er 7 dage ★ Hvis der er en engros-krav, skal du kontakte kundeservice ★ Hvis du støder på en national helligdag, vil vi underrette en uge i forvejen

OM AT VENDE TILBAGE

★ Hvis du ændrer tanken om at købe,jeg er glad for at acceptere annullering ★ Du annullere inden for 12 timer af køb ★ Normalt ikke acceptere afkast eller udveksling ★ Men hvis din ordre har nogen spørgsmål, kontakt mig venligst Vores team arbejder hårdt på at sikre, at du har dine smykker ud i tide, så vi starter skabelsesprocessen umiddelbart efter bestillingen.Hvis du har brug for til at annullere transaktionen,er du velkommen til at kontakte os inden for 12 timer efter køb.

OM FEEDBACK OG ROS

Vi leverer hver kunde den bedste kvalitet produkter og tjenester.Hvis du kan lide vores produkter og er tilfreds med dem,kan du efterlade os positiv feedback og positive bemærkninger,som er vores største opmuntring og bekræftelse.

Tags: for ring kvinder, Guld fyldt 14 ct, jewelri, boho top, bee ring i sølv, boho tatoveringer, bvlgari, 18k guld ring, yantra vielsesring, type bryllup ring sæt.

Skriv en anmeldelse

Minimalisme Mønter, Ringe 14K Guld Fyldt Kno Ring Guld Smykker Anillos Mujer Bague Femme Boho Aneis Ring For Kvinder

Minimalisme Mønter, Ringe 14K Guld Fyldt Kno Ring Guld Smykker Anillos Mujer Bague Femme Boho Aneis Ring For Kvinder

MATERIALER GULD FYLDT SMYKKER: - Under normale iført betingelser og med ordentlig pleje, dit guld fyldt smykker bør vare mindst 10 år. - 14kt Guld Udfyldt smykker er fremstillet ved limning et solidt lag af 14kt guld på toppen af et andet metal, men dette lag er 1000 - 10.000 gange tykkere end forgyldning, hvilket resulterer i en holdbar,

Relaterede varer